Header Bild

Datorsupport Telefonsupport Fjärrhjälp
eller IT Support

 


Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support alla dagar i veckan. Fråga precis vad du vill 398 kr / 30 min

Med fjärrhjälp IT Support löser jag ditt problem snabbt och smidigt

Vad är Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support?
När du har problem med någon av dina datorer eller nätverk kan jag erbjuda dig IT Support med fjärrhjälp Oavsett om du bor i Malmö eller Stockholm. Jag kan snabbt och enkelt upprätta en förbindelse till din dator via internet och fjärrstyra denna för att hjälpa dig med felsökning och avhjälpning av fel. Med 35 års erfarenhet och ständig uppdatering på området löser jag de flesta problem med din dator, skrivare, internet eller ditt trådlösa nätverk.

Spelar ingen roll var du bor. Lappland, Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland, Kiruna, Ystad, Stockholm, Gotland eller Göteborg.

IT Support, Telefonsupport eller fjärrhjälp 398 kr / 30 min.

När vi är klara skickar jag ett inbetalningskort till dig.Du kan även välja att få ett SMS med betalningsuppgifter. Då sparar vi papper, transporter och i slutändan hjälper det vår miljö.Det går även bra att Swisha.

Minsta debitering är 15 minuter. 
swish logotype


Telefonnummer till Datorsupport Telefonsupport
Öppettider på datorsupport, telefonsupport

Måndag - fredag
Lördagar
Söndagar
Lunchstängt

08:00-20:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12.00-13.00


Nu tar jag nästa steg i miljöarbetet

Efter SMS faktura och Swish som har fungerat över förväntningarna kommer nu datorn och telefonen som används till telefonsupport och fjärrsupport drivas med 100% ren solenergi fr.o.m. 2017-09-18.

Energin kommer ifrån ett Off-the-grid system bestående av flera polykristallin solpaneler på 50W, 20A laddningsregulator och två AGM-ackumulatorer
24V 100Ah.

Det är lätt att tänka att små, enskilda insatser för miljön inte spelar någon roll. De märks väl ändå inte i det stora hela, eller? Självklart kan ingen på egen hand vända utvecklingen men om alla bidrar med sin del kan vi göra det tillsammans! När du nu ringer mig så bidrar du också lite med att spara vår miljö.

Det kommer fortlöpande att redovisas de tekniska lösningarna för dig som är intresserad på en speciell sida. Länk kommer inom kort.
solenergi telefonsupport fjärrhjälpHär nedan är några exempel på lösningar som jag kan hjälpa till med över Telefon, IT Support eller FjärrhjälpLångsam Dator
Får du gråa hår av din långsamma dator? Få saker orsakar så mycket stress som en dator som jobbar alldeles för långsamt. Omstarter som tar flera minuter, dokument som tuggar i evighet innan de öppnas och fönster som ekar tomma i många irriterande minuter. Din dator behöver troligtvis en rejäl servicegenomgång och optimering.


Virusdrabbad

Allt flera och smartare virus skapas dagligen, se till att hålla dig skyddad! Har Du blivit smittad kan jag hjälpa dig med sanering . Även spionprogram (sk. SpyWare, Adware).

 

Krånglande skrivare
Hittar din dator inte skrivaren eller blir det bara blanka utskrifter. Oavsett vilket fel det är så löser jag det i de flesta fall med fjärrhjälp.

 

Kom igång hjälp med Windows 10
Få hjälp med hur du kommer igång med Windows 10. installation, nätverk, säkerhet, e-post och mycket annat.


Antivirus program hjälp med installation
Jag kan hjälpa dig att välja rätt virusprogram och installera det riktigt.

logotyp antivirusprogram


Gör din dator säker för Virusatacker

Ett flertal länder är drabbade och däribland Sverige. I detta fall är det en ny variant av WannaCry som låser dina bilder och dokument. Har du din dator som arbetsredskap är det extra viktigt att den är rätt skyddad. Ring mig så gör jag din dator säker.


Sidan kan inte visas

Händer det ofta när Du surfar att Du får upp en tom sida med texten ”sidan kan inte visas”. Då behövs troligen en inställning och optimering av Brandväggen, webbläsaren, operativsystemet och datorn.

 

Problem med Facebook, MSN, Skype
Jag hjälper dig när du kört fast eller något av ovanstående program bråkar med dig.

 

Installation trådlöst nätverk / Felsökning
Det blir allt vanligare att bredband kopplas upp med trådlöst bredbandsmodem eller router. Och det är inte konstigt med tanke på hur bekvämt det är att dela internet med flera datorer i hushållet och även filer och mappar på datorerna. Jag ser till så ditt Nätverk blir krypterat, säkert och med den bästa och snabbaste krypteringen.

 

Email konfiguration eller ny e-postadress
Jag hjälper till med inställning av din e-post eller ordnar en ny e-postadress åt dig. Du har glömt lösenordet till din e-post.

 

Hjälp med att säkerhetskopiera dina viktiga dokument och bilder

Föra över filer från en gammal till en ny Dator
Det finns många saker som måste flyttas när du köper ny dator t.e.x dina dokument, bilder mm. Om du inte tar med dig dina gamla mejl är de borta för evigt. Om du inte sparar dina bokmärken får du lägga in dem på nytt. Jag hjälper dig så överföringen går snabbt och enkelt.

 

Totalkrasch / Raderad data
Data som du har tagit bort från hårddisken genom någon olycka, till exempel ditt bildarkiv, kundregister, mp3-filer, videofilmer, Word dokument, bokföring kan jag i de allra flesta fall få tillbaka.

 

Uppkoppling mot Internet
Oavsett om Du använder dig av modem, bredband eller fiber så finns risken för intrång och att någon kommer åt känslig information på din dator. Jag hjälper dig med installation av virusprogram och brandvägg.

 

Du ser popup-reklam hela tiden
En del oönskad programvara bombarderar dig med popup-annonser som inte är relaterade till en viss webbplats som du besöker. De här annonserna är ofta reklam för pornografiska eller på annat sätt stötande webbplatser. Om du får se popup-reklam så snart du slår på datorn, eller när du inte ens är ansluten till Internet, så kan du ha spionprogram eller andra oönskade program på datorn.


Köpt ny hårdvara eller program
Jag hjälper till om Du har problem med installationen
t.ex. skrivare som behöver kopplas in.

 

Har din dator fått Polisviruset
Detta är en bluff och du har råkat ut för det så kallade polisviruset "Trojan.Ransomware". Det är ingen som har gjort någon personlig attack mot dig utan du har bara råkat bli ett slumpmässigt offer för det här viruset. Så här ser det falska polisviruset ut klicka här

 

VIP Support obegränsad fjärrhjälp 1 år

VIP Support en person
1 år fri obegränsad telefonsupport eller fjärrhjälp för en person med en specificerad dator. Pris 2495 kr.

VIP Familjesupport.
1 år fri obegränsad telefonsupport eller fjärrhjälp för en familj med upp till 5 personer och 5 specifika datorer. Pris 3995 kr.
Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support

 

Telefonsupport eller fjärrhjälp 398 kr / 30 min.
När vi är klara skickar jag ett inbetalningskort till dig.Du kan även välja att få ett SMS med betalningsuppgifter. Då sparar vi papper, transporter och i slutändan hjälper det vår miljö.

Minsta debitering är 15 minuter. 

Öppettider på telefonsupporten

Måndag - fredag
Lördagar
Söndagar
Lunchstängt

08:00-20:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12.00-13.00

Telefonnummer till IT Support Fjärrhjälp


Spelar ingen roll var du bor. Lappland, Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland, Kiruna, Ystad eller Stockholm, jag hjälper dig.

 

▲ Till sidans topp

Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support