Header Bild

Datorhjälp för Pensionärer

Krånglar datorn
Långsam dator, office, virusprogrammet eller e-posten? Behöver du hjälp med installation av något program eller en krånglande skrivare? Då finns jag här datorhjälp för pensionärer.

Med många års erfarenhet
IT-utbildad och ständigt uppdaterad på området. Hjälper jag både privatpersoner, företag och datorhjälp för pensionärer över telefon med datorsupport. Med fjärrstyrning löser jag era datorproblem snabbt, smidigt och framförallt kostnadseffektivt oavsett var du bor.

När vi är klara Swishar du betalningen
Har du företag får du en faktura med avdragbar moms.
Datorhjälp för pensionärer över telefon med fjärrstyrning 299 kr/30 min.
På 30 minuter löser jag de flesta datorproblem.
Som pensionär får du dessutom extra 10% pensionärsrabatt.

swish

Med 15 års erfarenhet av telefonsupport
Är jag säker på att du kommer bli nöjd med min support. Därför lämnar jag 100% nöjd kundgaranti. Löser jag inte ditt problem. Betalar det inget.

telefonsupport
Kontakta oss
Telefon 076-245 33 44
www.datathomas.se

 

Måndag - fredag
Lördagar
Söndagar

09:00-21:00
10:00-21:00
10:00-21:00


Datorhjälp för pensionärer.

Vad är Telefonsupport?
När du har problem med någon av dina datorer eller nätverk. Kan jag erbjuda dig IT Support med fjärrhjälp. Oavsett var du bor kan jag snabbt och enkelt upprätta en förbindelse till din dator via internet och fjärrstyra denna för att hjälpa dig med felsökning och avhjälpning av fel. Med lång erfarenhet och ständig uppdatering på området löser jag de flesta problem med din dator, skrivare, internet eller ditt trådlösa nätverk.

Du behöver inte kunna något om datorer när du ringer mig
Du blir vägledd lugnt och tålmodigt hur du skall göra för att låta mig koppla upp till din dator säkert och lösa dina problem. Mina kunder är mellan 16-92 år.


Datorhjälp för pensionärer.

▲ Till sidans topp

Fjärrsupport