Header Bild

Support Hembesök och Datorhjälp.

 

Här under ser du några exempel som jag kan hjälpa till med.


Datorhjälp med Hembesök 399 kr/tim.
Behöver du hjälp med något problem, datasupport eller datorhjälp. Då kan du få hjälp hemma hos dig med ett hembesök vardagar för 399 kr/tim
priset är efter rutavdrag. Som pensionär har du dessutom alltid 10% pensionärsrabatt vid hembesök. Minimidebitering är 1,5 tim/besök.

Klicka här för att ringa mig: 076-245 33 44 

Jag är säker på att du kommer bli nöjd med min hjälp. Därför lämnar jag 100% nöjd kundgaranti. Löser jag inte ditt problem. Betalar du inget.

nöjd kund garanti

Krånglande skrivare
Hittar din dator inte skrivaren eller blir det bara blanka utskrifter. Oavsett vilket fel det är så löser jag det i de flesta fall med fjärrhjälp.

 

Email konfiguration eller ny e-postadress
Jag hjälper till med inställning av din e-post eller ordnar en ny e-postadress åt dig samt visar hur du använder den när man skickar och läser e-post.


Du ser popup-reklam hela tiden
En del oönskad programvara bombarderar dig med popup-annonser som inte är relaterade till en viss webbplats som du besöker. De här annonserna är ofta reklam för falska virusprogram eller på annat sätt stötande webbplatser. Om du får se popup-reklam så snart du slår på datorn, eller när du inte ens är ansluten till Internet, så kan du ha spionprogram eller andra oönskade program på datorn.

Långsam Dator
Får du gråa hår av din långsamma dator? Få saker orsakar så mycket stress som en dator som jobbar alldeles för långsamt. Omstarter som tar flera minuter, dokument som tuggar i evighet innan de öppnas och fönster som ekar tomma i många irriterande minuter. Din dator behöver troligtvis en rejäl servicegenomgång och optimering.


Föra över filer från en gammal till en ny Dator

Det finns många saker som måste flyttas när du köper ny dator t.e.x dina dokument, bilder mm. Om du inte tar med dig dina gamla mejl är de borta för evigt. Om du inte sparar dina bokmärken får du lägga in dem på nytt. Jag hjälper dig så överföringen går snabbt och enkelt.


MESH
MESH-system är senaste generationen nätverk som ger en pålitlig grund när det ska streamas film, musik och spela trådlöst i större hem.
För mer info om Mesh.


Windows 10
Har du uppgraderat till Windows 10 och nu fått en massa problem. Ring mig så löser jag det mesta åt dig över telefon eller över telefon.


Virusdrabbad
Allt flera och smartare virus skapas dagligen, se till att hålla dig skyddad! Har Du blivit smittad kan jag hjälpa dig med sanering . Även spionprogram (sk. SpyWare, Adware).


Har din dator fått Polisviruset
Detta är en bluff och du har råkat ut för det så kallade polisviruset "Trojan.Ransomware". Det är ingen som har gjort någon personlig attack mot dig utan du har bara råkat bli ett slumpmässigt offer för det här viruset. Så här ser det falska polisviruset ut klicka här


Sidan kan inte visas
Händer det ofta när Du surfar att Du får upp en tom sida med texten ” sidan kan inte visas”. Då behövs troligen en inställning och optimering av Brandväggen, webbläsaren, operativsystemet och datorn.


Totalkrasch / Raderad data
Data som du har tagit bort från hårddisken genom någon olycka, till exempel ditt bildarkiv, kundregister, mp3-filer, videofilmer, Word dokument, bokföring kan jag i de allra flesta fall få tillbaka.


Montering av datorpaket
Dator, skrivare, skärm, mus, högtalare
Dessutom gör jag en kontroll så Datorn fungerar riktigt och att Du fått med alla saker.


Gör din Dator säker för Virusatacker
Just nu pågår en omfattande virusatack. Ett flertal länder är drabbade och däribland Sverige. I detta fall är det en ny variant av WannaCry som låser dina bilder och dokument. Du bör göra en grundlig genomgång av din dator.
Har du din dator som arbetsredskap är det extra viktigt att den är rätt skyddad.


Köpt ny hårdvara eller program

Jag hjälper till om Du har problem med installationen
t.ex. skrivare som behöver kopplas in.


Uppkoppling mot Internet
Oavsett om Du använder dig av modem, bredband eller fiber så finns risken för intrång och att någon kommer åt känslig information på din dator. Jag hjälper dig med installation av virusprogram och brandvägg.

 

Optimering Felsökning WiFi trådlöst nätverk
Det blir allt vanligare att bredband kopplas upp med trådlöst bredbandsmodem eller router. Och det är inte konstigt med tanke på hur bekvämt det är att dela internet med flera datorer i hushållet och även filer och mappar på datorerna.

Den här undersökningen går utmärkt att utföra med fjärrsupport. Det innebär att jag inte behöver vara över telefonför att utföra den. Du behöver då en bärbar dator eller en någorlunda ny mobiltelefon som du skall gå runt med i ditt hus eller lägenhet enligt mina anvisningar.

På så vis får jag de värden jag behöver för att analysera och ge konkreta åtgärdsförslag så att ditt Wii blir snabbt, säkert och du får bästa möjliga mottagning överallt. Allt för att din surfupplevelse skall blir så angenäm det bara går. Här använder jag den senaste tekniken bl.a. Ekahau HeatMapper.

Förutom allt ovanstående kontrollerar jag även så ditt nätverk är krypterat och att du använder de bästa och säkraste.krypteringsprotokollen.

För att mäta upp ditt WiFi och optimera det använder jag
bland annat följande program:

Xirrus Wi-Fi
Acrylic WiFi Professional
Wi-Fi Scanner
HeatMapperUniFi och  MESH-system
I större hem eller företag där WiFi nätverk (över 300 m²) installeras. Används inte accesspunkter som konfigureras var för sig. Istället kontrolleras accesspunkterna av en servermjukvara t.ex. UniFi Controller.


Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support alla dagar i veckan. Fråga precis vad du vill 299 kr / 30 min

Med fjärrhjälp IT Support löser jag ditt problem snabbt och smidigt

Vad är Telefonsupport, Fjärrhjälp eller IT Support?
När du har problem med någon av dina datorer eller nätverk kan jag erbjuda dig IT Support med fjärrhjälp Oavsett om du bor i Malmö eller Stockholm. Jag kan snabbt och enkelt upprätta en förbindelse till din dator via internet och fjärrstyra denna för att hjälpa dig med felsökning och avhjälpning av fel. Med 35 års erfarenhet och ständig uppdatering på området löser jag de flesta problem med din dator, skrivare, internet eller ditt trådlösa nätverk.

Spelar ingen roll var du bor. Lappland, Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland, Kiruna, Ystad, Stockholm, Gotland eller Göteborg.

IT Support, Telefonsupport eller fjärrhjälp 299 kr / 30 min.

När vi är klara skickar jag ett inbetalningskort till dig.Du kan även välja att få ett e-postmeddelande med betalningsuppgifter. Då sparar vi papper, transporter och i slutändan hjälper det vår miljö.Det går även bra att Swisha.


swish logotype


Telefonnummer till Datorsupport Telefonsupport

Mina Öppettider

Måndag - fredag
Lördagar
Söndagar

09:00-21:00
10:00-18:00
10:00-18:00


norton säker surf Datasupport

 

▲ Till sidans topp

logotyp